65-годишната американска певица, танцьорка и продуцент Мадона изглежда много ярка и млада

...
65-годишната американска певица, танцьорка и продуцент Мадона изглежда много ярка и млада
Коментари Харесай

„Нямам възраст: Мадона отговори на критиците си ВИДЕО

65-годишната американска певица, танцьорка и продуцент Мадона наподобява доста ярка и млада в нова реклама на бразилската банка Itaú.

Кралицата на попа показа образец за изискан. Суперзвездата носеше къса кожена пола с дълъг черен шлейф, кожен корсет и дълги ръкавици. На краката си имаше необикновени ботуши с висок ток. Знаменитостта добави визията си с първокласна перлена огърлица в бароков жанр. В клипа тя грациозно се изкачи по кралското стълбище в Palais Garnier в Париж.

Видеото демонстрира по какъв начин кожата на Мадона сияе, а разпуснатата й руса коса излъчва хубост, противопоставяйки се на времето, съобщава Express.
   View this post on Instagram   

" Това видео е основано, с цел да благодаря на моите бразилски почитатели за тяхната обич и преданост. Това нямаше да е допустимо без неуморната поддръжка на Bank Itau и моя екип ", написа Мадона.

Тя също по този начин отговори на критиците й: " Наричат ​​ме кралицата на попа. Знам, че е комплимент, само че монархията е нещо от предишното. "

Обръщайки се към критиците, певицата добави: " Това не е правилно. Нямам възраст. Аз съм на всички възрасти. Пребройте достиженията ми, а не броя на годините, които съм живяла на тази планета. Винаги преоткривам себе си, с цел да продължа да бъда себе си. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР